Min "musikkhistorie" part 3/3

Syntes dere burde lese part 1 og part 2 før dere leser denne parten!

Da er jeg komme te siste part av min lille musikkhistorie. Denne delen er ikke så veldig spennende som den andre (syntes jeg), men det er på en måte er liten "avsluttning".
Det begynte med at jeg hadde meldt meg på et gitarkurs sammen med ei veninne som heter Christina (Noe jeg er veldig glad for fordi vi fikk et veldig bra vennskap etter dette!). Så skulle vi ta følge til bussen da etter gitarkurset, da begynte vi å prate om musikk, og jeg sa det var litt trist at jeg ikke spilte med Therese lenger (Christina kjente henne også). Da nevnte hun at hun hadde et band på gang med en dude som het Lars og en sød jente som het Phally. meeen di manglet en bassist! Så jeg meldte meg frivillig til å spille bass (selvom jeg ikke kunne noe bass, men ettersom jeg spiller gitar er det ikke vanskelig å lære), og slik ble det. Jeg fikk skaffet oss et øvingslokale på Samsen kulturhus, jeg lånte pappas bass og etter høstferien begynte vi å øve! Vi spilte sanger som; wonderwall, karma police, bubbles, the kids arent allright, og vi lagde også en + to halve sanger. Det var spennende, og jeg syntes faktisk vi var litt gode. og vi kaldte oss Scatty scallop. Vittig. 
Så kom plutselig bad news, vokalisten vår slutta. Da ble vi uten vokalist og bandrommet ble dyrere for oss tre. Etter det ble det litt sløsing med øvingene (hver fredag og søndag), og vi klarte ikke helt å sammarbeide, så vi bestemmte oss for å avslutte å leie bandrommet. Så den dag i dag er vi ikke noe band mere, men meg og Christina er veldig keen på å øve mere sammen, vi trenger bare et billig bandrom og litt tid.


Fine christina som spiller trommer!


Lars som rocker med gitaren sin!


Headbanging må til! haha. Ch og Phally!


Lars og meg! Christina syntes dette var så fint av lars at han måtte ha det som profilbilde.. å kutte meg vekk. Du er så snill vennen min. haha!

 

Siden jeg ikke har noe band lenger så spiller jeg litt på egen hånd. Har begynt å prøve å selvlære meg litt ordentlig elgitar noe jeg syntes er veldig gøy. Spiller forsatt en del kassegitar, og litt bass. Digger å spille bass! Det er så enkelt og gøy. Min far har også et hjemmestudio i leiligheten som jeg mest sannsynelig kommer til å bruke sammen med han i nærmeste fremtid! Er glad jeg har musikk som samme hobby som min far, det er veldig koselig.

Vell, dette var min musikkhistorie! Det var gøy å fortelle den til dere. Har også fått positive tilbakemeldinger på disse tre innleggene av folk og venner! og det er jo bare supergøy. Takk!

 

Hva syntes du om musikkhistorien min?

 

- bj

8 kommentarer

ChristinaBråten

09.mar.2011 kl.19:39

du har jo fått vært med på litt forskjellig da, dessuten er du flink og jeg merker at du brenner for det du driver med :)) håper vi kan begynne å jamme sammen en dag igjen, i miss it, and i miss you!

skriket

09.mar.2011 kl.19:45

ChristinaBråten: Japp det har jeg, og det er jeg glad for! Håper også vi kan det, savner det virkelig! Miss you too hon. <3

<3 XFLWRPWR - photography

09.mar.2011 kl.19:47

fine bilder :D

skriket

09.mar.2011 kl.19:47

XFLWRPWR: Tusen takk for det! :)

MarianneHeit

09.mar.2011 kl.20:27

Du er heldig som kan spille gitar :)

skriket

09.mar.2011 kl.21:27

MarianneHeit: det er ikke så vanskelig å lære :)

ISELINN

09.mar.2011 kl.23:31

Blir bra å jamme sammen i leiligheten når jeg får henta forsterkeren min! Men du er som marianne sa veldig heldig som kan spille gitar :D

OGSÅ BØR DU MELDE DEG PÅ UKM...

skriket

10.mar.2011 kl.00:10

ISELINN: ja det blir bra! :D

Meldte meg jo på med therese, det sa jeg jo. men meldte oss just av i stad..

Skriv en ny kommentar

skriket

skriket

16, Kristiansand

Jeg liker å utrykke meg med bilder, derfor der det ikke alltid jeg kommer til å skrive så mye. Komenter!

Kategorier

Arkiv

hits