Min "musikkhistorie" part 1/3

Nå har jeg tenkt å fortelle dere litt om min historie innen musikk. Fra jeg begynte å spille musikk og til nå. Kommer til å bruke tre innlegg, for tre perioder.

Det begynte med min far som spiller gitar. Han spilte ofte gitar for meg når vi sang natta sanger sammen da jeg var liten, og han er ganske flink på gitar. Da jeg begynte i åttende klasse begynte jeg å få interesse for å spille gitar selv, så jeg brukte en flere tiår gammel gitar jeg fant i boden til spille på. Da lærte pappa meg "Vem kan segla förutan vin". En svensk vise som pappa alltid sang for meg da jeg var liten. Det var altså den første sangen jeg lærte, og da syntes jeg allerede det var kjempespennede, så jeg ville lære mer. Å det fikk jeg, på skolen. Vi lærte gitar, og også å spille sammen i band. Dette syntes jeg var enda mere spennende, så jeg startet en band sammen med mine veninner, June (vokalist, men sluttet etter noen måneder), Therese (som spilte bass, og senere ble vokalist), Elise (som spilte trommer) og meg på gitar da. Vi skrev noen låter selv, men covret noe også. Låtene var somregel noe klisjerock. Husker et par av sangene som heter; I think of you, Please come back to me my angel, for you. Vi var et band i nesten tre år, gjennom hele ungdomskolen, før vi ble om til en duo.


Jeg kjøpte ikke lenge etter vi startet bandet, min første gitar. Det var en gitarpakke med gitar og en liden forsterker og div for rundt to tusen. Dette kjøpte jeg for mine egene penger og var kjempestolt!

Vår første opptreden var på juleballet i 8klasse. Vi spilte halleluja i ballkjoler og høghelte sko. Selve opptredenen ble veldig misslykka, haha. Men morro å se tilbake på!


Etter hvert ble vi tre, meg og therese sang. Vi opptådde også andre steder, som oftest på skolen eller på ungdoms-cafeen. Vi var også med på UKM to ganger. Og vi spilte også på castle mania på festninga i kristiansand en gang. og diverse andre småsteder.


//foto: fvn
Så kom den kule dagen da avisa (fvn) ringte oss og spurte om dem kunne intervjue oss med tanke på at vi skulle spille på ukm og at vi var et reint jenteband. Vi gikk i niende klasse, og det var selvfølgelig superstas! Vi fikk to sider med intervju og et stort bilde av oss midt i avisen.

En stund etter vi begynte i 10.klasse ble vi oppløst til en duo, mere om dette kommer i part 2/3 som kommer i morgen eller onsdag!

 

Spiller/har du spilt i band?

 

- bj

13 kommentarer

Så bra, takk :)

RCD

07.mar.2011 kl.13:28

sv; forfatteren av boka publiserte den selv uten forlag, så for øyeblikket finner man den bare i outland butikkene, eller på internett, har linker til der du kan få kjøpt den i innlegget :)

ISELINN

07.mar.2011 kl.13:32

Ja jeg spiller i band. Det heter izzy the fiskepinnestallion and the cümlokks!

skriket

07.mar.2011 kl.13:47

RCD: okei takk :)

skriket

07.mar.2011 kl.13:47

ISELINN: høres sykt kult ut! Spiller dere på hove i år eller?

Lisa

07.mar.2011 kl.13:47

Kjempe kule bilder ! :D

Thea ♥

07.mar.2011 kl.13:50

Takk for jeg kunne lese bloggen din:) veldig fin blogg du har. Ha en fin dag vidre:)

skriket

07.mar.2011 kl.13:52

Thea: Les i vei ;) Ha en fin dag du også!

skriket

07.mar.2011 kl.13:52

Lisa: Tusen takk for det!

♥ Maja

07.mar.2011 kl.14:19

har bare spilt piano når jeg var lita ;)

skriket

07.mar.2011 kl.15:42

Maja: piano er gøy ;)

ChristinaBråten

09.mar.2011 kl.18:55

utrolig gøy! :DD

har spilt med deg jeg ^^ hihi

skriket

09.mar.2011 kl.19:39

ChristinaBråten: haha søta ^^

Skriv en ny kommentar

skriket

skriket

16, Kristiansand

Jeg liker å utrykke meg med bilder, derfor der det ikke alltid jeg kommer til å skrive så mye. Komenter!

Kategorier

Arkiv

hits